گزارش كارآموزی صنایع غذایی در كارخانه بستنی پرستوك با عنوان بستنی

گزارش كارآموزی صنایع غذایی در كارخانه بستنی پرستوك با عنوان بستنی

تعریف بستنی
دانلود گزارش كارآموزی صنایع غذایی در كارخانه بستنی پرستوك با عنوان بستنی
عوامل موثر در ویسکوزیته بستنی
ارزش غذایی بستنی
اجزاء اصلی تشکیل دهنده مواد اولیه بستنی
نقس اساسی هریک از اجزاء تشکیل دهنده بستنی
انجام گزارش كارآموزی صنایع غذایی
سیستم همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش فایل
فروش فایل
fileina
فروشگاه ساز فایل
فروشگاه ف

رفتن به سایت اصلی

گزارش كارآموزی صنایع غذایی در كارخانه بستنی پرستوك با عنوان بستنی

 

تاریخچه:

شرکت صنایع غذایی پرستوک “پرنوش” واقع در کیلومترهشت جاده مخصوص کرج خیابان رنگین خیابان هشتم پلاک پنج میباشد که ازلحاظ موقعیت جغرافیایی جز نزدیکترین کارخانه ها به تهران است و در تاریخ 26/ 12/ 1359در استان تهران ثبت گردیده است. این شرکت در زمینه تولید انواع بستنی و خامه قنادی سعی داشته است با ارائه کیفیتی مناسب و محصولاتی مطابق با استانداردهای روز، سهم خویش رادر بازار گسترش دهد و اکنون با تولید انواع آبمیوه ونوشابه های بدون گاز میوه ای ازکنسانترۀ  طبیعی میوه فعالیت خودرا رسماً از سال 1384آغاز نموده است این شرکت دو شیفت کاری صبح و عصر با 40پرسنل دارد. این کارخانه شامل بالن دریافت شیر، نکهداری شیر، بالن تولید، سردخانه،آزمایشگاه انباراست. آقای “مالک ذکری رازلیقی” به عنوان مدیر عامل وآقای سعیدافتخاری به عنوان جانشین مدیر عامل،مدیربازرگانی ومدیر کارخانه مشغول به فعالیت میباشد. این شرکت سعی داردبا هدف مشتری مداری،با ارائه کیفیتی مناسب رضایت کلیه مشتریان ومصرف کنندگان خویش را جلب کند. 

 

 

کلمات کلیدی:

بستنی

صنایع غذایی

طعم دهنده ها

كارخانه بستنی پرستوك

 

 

تعریف بستنی

بستنی محصول لبنی منجمد شده است که از ترکیب وفرآیندمناسب خامه وبعضی از فرآورده های لبنی با شکرومواد طعم دهنده بدست می آیدومیتواند حاوی پایدار کننده ها(Stabilizer)قوام دهنده ها ورنگ نیزمی باشد.درطول مدت انجماد باید بین بستنی وهوا تبادل مناسبی صورت گیرد.درسال 1976 میلادی قانون PFA بستنی را چنین تعریف می کند:بستنی محصول منجمدی است که ازشیرگاو ویا گاومیش ازطریق فرآیند برروی خامه یادیگرمحصولات شیربدست می آید.

 

شکر،تخم مرغ،میوه جات،آب میوه،مربای میوه،خشکبار شامل فندق ،گردو،بادام وپسته ،شکلات،مواد طعم دهنده خوراکی(طبیعی)؛رنگهای خوراکی مجاز می توانند در تولید بستنی به آن افزوده شوند.میزان افزودن پایدارکننده های مجاز وامولسیفایرهابه بستنی در حدود 5/0درصد وزنی می باشد.مخلوط موا داولیه را قبل از منجمد کردن باید به طور مناسبی حرارت داد.میزان مواد افزودن نشاسته به بستنی حداکثر 5درصد است که باید حتماً میزان افزودن آن برروی اتیکت(برچسب)قید گردد.بستنی نباید کمتراز10درصد چربی شیر،5/3درصد پروتئین و36درصد از مواد جامد خشک شیر را دارا باشد اگر از آب میوه یا خشکبار (فندق،گردو،بادام،پسته)استفاده شود باید میزان افزدون چربی شیر به مواد اولیه بستنی را تقلیل داد.شایان ذکر است که میزان افزودن چربی شیر نباید از8 درصد تجاوز نماید.

 

 

 

 

فهرست مطالب 

فصل اول 1

بخش اول 2

تاریخچه و فلوچارت مدیریتی 2

تاریخچه: 3

بخش دوم: 5

فلورچات تولید محصولات 5

بخش سوم 9

مراحل تولید محصولات 9

روش پخت خامه قنادی 9

روش پخت خامه قنادی 10

CIP 11

اسکلت کارخانه: 11

ساختمان اداری 14

آزمایشگاهها: 14

 

فصل دوم تعریف بستنی 15

تعریف بستنی 16

انواع بستنی تولید شده 17

علت شنی شدن بستنی 18

اجزاء اصلی تشکیل دهنده مواد اولیه بستنی 19

تفاوت بستنی نرم وبستنی سفت 19

خصوصیات مهم مخلوط بستنی 20

ارزش غذایی بستنی 20

ترکیبات شیمیایی بستنی 20

ارزش غذایی بستنی را از نظر تامین انرژی و ویتامینها 21

خصوصیات مهم دربستنی 23

نقش ویسکوزیته دربستنی 23

عوامل موثر در ویسکوزیته بستنی 24

ویسکوزیته مطلوب(مناسب)برای بستنی 24

اسیدیته وPH بستنی 25

عوامل موثر براسیدیته وPHبستنی 25

تاثیراسیدیته درمخلوط بستنی 25

روشهای خنثی سازی اسیدیته 26

پایدار نمودن مخلوط(آمیخته) 26

خامه 27

خامه نیمه چرب 28

روش تولید 28

5-5. کافی کرم 28

دو نیاز اصلی در تولید خامه باید مطرح شود : 29

روشهای جلوگیری از شکل پرمانند شدن در کافی کرم : 29

5-6. خامه زده شده یا قنادی 29

خامه ترش 31

چند نکته 32

مواد اولیه مورد استفاده در کارخانه: 32

بخش اول 33

اطلاعات علمی مواد اولیه و محصولات 33

نقش هر یک از اجزاء تشکیل دهنده بستنی: 33

نقش هر یک از اجزاء تشکیل دهنده بستنی: 34

نقس اساسی هریک از اجزاء تشکیل دهنده بستنی 34

معایب ومزایای هریک از اجزاء تشکیل دهنده بستنی 35

الف- چربی شیر 35

ب- قند(شکر) 35

پ- پایدار کننده ها 35

ج- امولسیفایر 36

د- جامدات کل 36

و- طعم دهنده ها 36

ل- رنگ ها 36

ارزش غذایی هر یک از اجزا تشکیل دهنده بستنی: 37

فاکتورهای مهم در انتخاب مواد اولیه بستنی: 37

1- شیر: 37

2- خامه: 38

ترکیبات خامه: 39

3- شکر: 39

4- ثعلب: 40

5- گلاب: 42

6- زعفران: safranor. C rocussa Tivus 42

تولید بستنی 44

تولید خامه: 47

علت ومزایای پاستوریزه کردن آمیخته بستنی 49

آزمایشات کنترل کیفیت: 52

منابع آلودگی در بستنی 52

1- آلودگیهای اولیه: 53

بروسلوز: (تب مالت) 55

برای جلوگیری از ابتلاء به بیماری: 56

اثر میکروبهای عامل تورم پستان در آلودگی شیر: 57

تب کیو (Q): 58

بیماری Tickborne. Encephalitis 58

وجود آنتی بیوتیکها در شیر: 59

1- سالمونلای عامل: حصبه Salmonella- Typhosa 61

2- آلودگیهای خامه: 62

3- آلودگیهای شکر: 64

4- آلودگیهای ثعلب: 65

5- آلودگیهای زعفران: 66

6ـ آلودگیهای گلاب: 67

7- آلودگیهای آب: 67

سالمونلاهای مولد گاستروانتریت: 68

شیگلاها: 68

ویبریون کلره: 68

این آلودگیها از سه راه به وجود میآید: 69

1. لوازم و ابزاری 69

2- کارگران: 70

3- هوا: 71

انواع آزمایشات انجام شده در بخش آزمایشگاه: 72

1. اندازه‌گیری میزان چربی: 72

2. اندازه گیری میزان اسیدیته 72

3. آزمایش الکل: 73

4. اندازه‌گیری میزان ماده خشک: 73

5. شناسایی تقلبات: 73

آزمون بستنی: 75

آزمون شن بستنی 75

روش تهیه محلولهای اسید و قلیا که درصد خلوص کمتر از 100 دارند: 76

مصرف فنل فتالئین 1% الکلی: 77

بخش سوم 79

شرایط انبارداری 79

انبار: 79

انبار: 80

انبار کردن: 80

انبارداری: 80

روش انبار کردن: 80

مشخصات ساختمان انبار: 82

1 – محل 82

2 – پی 83

3 – سكو 83

4 – كف انبار 84

5 – دیوارها 85

6 – درها و پنجره‏ها و هواكشها 86

7 – سقف 87

8 – رنگها 88

9 – تأسیسات برق 88

10 – وسایل ایمنی 88

نقشه ها 90

خصوصیات ساختمان سردخانه: 99

سردخانه بالای صفر درجه 99

سردخانه پائین صفر درجه 99

بخش چهارم 101

نحوه بازاریابی و فروش محصولات کارخانه 101

فصل سوم 104

بخش اول 105

موقعیت شغلی احتمالی کارآموز 105

بخش دوم 107

اهداف آینده کارخانه 107

اهداف آینده کارخانه: 107

اهداف آینده کارخانه: 108

بخش سوم 110

معایب و محاسن کارخانه 110

معایب کارخانه: 110

معایب کارخانه: 111

 

فصل چهارم 114

نتایج کارآموزی: 114

 

  • بررسی عوامل بزهکاری افراد 13 تا 19 ساله

    بررسی عوامل بزهکاری افراد 13 تا 19 ساله دانلود پایان نامه بزهکاری دانلود پایان نامه عوامل بزهکاری نوجوانان علل بزهكاری در نوجوانان علل بزهكاری در دختران علل بزهكاری در پسران علل بزهكاری در نوجوانان دختر و پسر بررسی عوامل بزهکاری…

  • دانلود پاورپوینت کتاب اصول طراحی کامپایلر

    دانلود پاورپوینت کتاب اصول طراحی کامپایلر پاورپوینت کتاب اصول طراحی کامپایلر پاورپوینت اصول طراحی کامپایلر چیست پاورپوینت کتاب اصول طراحی کامپایلر جعفر پورامینی پاورپوینت کتاب اصول طراحی کامپایلر پیام نور رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب اصول طراحی کامپایلر…

  • پاورپوینت تحلیل فضای شهری

    پاورپوینت تحلیل فضای شهری پاورپوینت تحلیل فضای شهری طراحی شهری ویژگی حرکت بینا بینی خصوصیات طراحی شهری تعریف فضای شهری انواع تقسیم بندی فضا فضای شهری میدان تعین فضایی در یک مکان فضای شهری خیابان انواع تجهیزات در محدوده های…

  • بررسی مدلها، ابزارها و تئوری های مدیریت دانش

    بررسی مدلها، ابزارها و تئوری های مدیریت دانش تئوری های مدیریت دانش مدل های مدیریت دانش ابزارهای مدیریت دانش پایان نامه مدیریت دانش دانلود پایان نامه مدیریت دانش پایان نامه مدل های مدیریت دانش دانلود پایان نامه مدل های مدیریت…

  • طراحی و ساخت آینه تمام دی الكتریك باند وسیع در طیف مرئی

    طراحی و ساخت آینه تمام دی الكتریك باند وسیع در طیف مرئی آینه های تمام دی الكتریك باند وسیع آلگوریتم گرادیان لایه نشانی آین ههای ربع طول موج رفتن به سایت اصلی

  • پاورپوینت بررسی کاشی و سرامیک و انواع آن

    پاورپوینت بررسی کاشی و سرامیک و انواع آن بررسی کاشی و سرامیک و انواع آن آشنایی با تاریخچه کاشی و سرامیک مواد اوليه کاشی مراحل پخت کاشی كاشی يا آجر شيشه‌ای كاشی آسفالتی يا آسفالت تايل كاشی های سلولزی كاشی…

  • امکان سنجی اجرای بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری

    امکان سنجی اجرای بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری بودجه ریزی عملیاتی پیاده سازی بودجه ریزی عملیاتی بودجه ریزی عملیاتی بر اساس مدل شه اجرای بودجه ریزی عملیاتی بر اساس مدل شه پیاده سازی بودجه ریزی عملیاتی در شهرداری اجرا بودجه…

  • پاورپوینت ریسک، بازده و مدیریت ریسک

    پاورپوینت ریسک، بازده و مدیریت ریسک پاورپوینت ریسک، بازده و مدیریت ریسک ريسك مدیریت ريسك تعاریف وابعاد ريسك جايگاه مديريت ريسك روش‌هاي اداره ريسك فرايند مديريت ريسك روش های اندازه گیری ریسک معنای بازده رابطه ریسک و بازده دو جزء…

  • حسابداری انبار و روش اجرایی آن

    حسابداری انبار و روش اجرایی آن حسابداری انبار دانلود مقاله حسابداری انبار روش اجرایی حسابداری انبار مدیریت انبارداری دانلود مقاله روش اجرایی حسابداری انبار دانلود مقاله حسابداری انبار و روش اجرایی آن رفتن به سایت اصلی دانلود مقاله رشته حسابداری…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی مبتنی بر آموزه های اسلامی 45 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی مبتنی بر آموزه های اسلامی 45 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری سلامت اجتماعی پیشینه تحقیق سلامت اجتماعی پیشینه پژوهش سلامت اجتماعی پیشینه نظری سلامت اجتماعی فصل دوم پایان نامه سلامت اجتماعی مبانی…

  • پاورپوینت بهینه سازی سئو وب سایت

    پاورپوینت بهینه سازی سئو وب سایت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بهینه سازی سئو وب سایت جهت رشته کامپیوتر در قالب 57 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش        …

  • بخش اول- صورت گردش وجوه نقد بخش دوم- مدیریت گردش وجوه نقد

    بخش اول- صورت گردش وجوه نقد بخش دوم- مدیریت گردش وجوه نقد گردش وجوه نقد صورت گردش وجوه مدیریت گردش وجوه نقد صورت و مدیریت گردش وجوه نقد دانلود مقالات رشته حسابداری دانلود مقالات حسابداری رفتن به سایت اصلی دانلود…

  • نقش کدینگ کانال در بازدهی سیستم ‏‎OFDM‎‏

    نقش کدینگ کانال در بازدهی سیستم ‏‎OFDM‎‏ کدبرداری نرم دانلود پایان نامه کدینگ کانال دانلود پایان نامه سیستم OFDM انتشار چند مسیره بکارگیری اطلاعات کانال در کدبرداری نقش کدینگ کانال در بازدهی سیستم ‏‎OFDM‎‏ دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته…

  • فصل دوم پایان نامه سلامت روانی کارکنان شهرداری

    فصل دوم پایان نامه سلامت روانی کارکنان شهرداری کلمات کلیدی : مبانی نظری روانشناسی سلامت مبانی نظری سلامت روانی پیشینه روانشناسی سلامت پیشینه تحقیق سلامت روان پیشینه داخلی سلامت روان پیشینه پژوهش سلامت روان پیشینه تحقیق سلامت روانی فصل دوم…

  • نظریه های انگیزشی در دانش آموزان و راهکارهای ایجاد آن

    نظریه های انگیزشی در دانش آموزان و راهکارهای ایجاد آن نظریه های انگیزشی در یادگیری نظریه های انگیزش انواع نظریه های انگیزشی نظریه های جدید انگیزش نظریه های شناختی انگیزش نظریه های انگیزش مازلو انگیزش و نظریه های انگیزش رفتن…

  • پاورپوینت سیستم عامل پیشرفته ارتباطات در سيستم‌ هاي توزيع شده

    پاورپوینت سیستم عامل پیشرفته ارتباطات در سيستم‌ هاي توزيع شده پاورپوینت ارتباطات در سیستم های توضیع شده پاورپوینت سیستم عامل پیشرفته پاورپوینت سیستم عامل پیشرفته در سیستم های توزیع شده پاورپوینت سیستم عامل پیشرفته ارتباطات در سيستم‌ هاي توزيع شده…

  • پاورپوینت رضايت شغلي و پيامدهاي آن

    پاورپوینت رضايت شغلي و پيامدهاي آن کلمات کلیدی : پاورپوینت رضايت شغلي و پيامدهاي آن دانلود رایگان پاورپوینت رضايت شغلي رضايت شغلي و پيامدهاي آن تحقیق رضايت شغلي و پيامدهاي آن تعريف رضايت شغلي شغل رضايت‌بخش چيست نظريه‌هاي رضايت شغلي…

  • پرسشنامه ارزیابی عملکرد سازمان با کارت امتیازی متوازن

    پرسشنامه ارزیابی عملکرد سازمان با کارت امتیازی متوازن شاخص های ارزیابی عملکرد شهرداری پرسشنامه شاخص های ارزیابی عملکرد شهرداری ها پرسشنامه ارزیابی عملکرد مدیریت شهری پرسشنامه ارزیابی عملکرد با استفاده از رویکرد کارت امتیازی متوازن پرسشنامه ارزیابی عملکرد کارت امتیازی متوازن…

  • مولفه ها و عوامل زیرساختی فناوری اطلاعات با تاکید بر ابزارها و کاربردهای آن در سازمان

    مولفه ها و عوامل زیرساختی فناوری اطلاعات با تاکید بر ابزارها و کاربردهای آن در سازمان مولفه های فناوری اطلاعات عوامل زیرساختی فناوری اطلاعات کاربردهای فناوری اطلاعات در سازمان ابزارهای فناوری اطلاعات پایان نامه فناوری اطلاعات دانلود پایان نامه فناوری…

  • پاورپوینت بررسی اثر تاریخی کلوسئوم

    پاورپوینت بررسی اثر تاریخی کلوسئوم دانلود رایگان پاورپوینت بررسی اثر تاریخی کلوسئوم پاورپوینت بررسی اثر تاریخی کلوسئوم بررسی اثر تاریخی کلوسئوم اثر تاریخی کلوسئوم چه کسی کلوسیوم را تاسیس کرد و به چه علت ؟ معماری و مهندسی کلسیوم روم…

  • پاورپوینت معرفی سدهای ایران - قسمت چهارم

    پاورپوینت معرفی سدهای ایران - قسمت چهارم پاورپوینت انواع سدها دانلود پاورپوینت درباره سد دانلود پاورپوینت سد سازی پاورپوینت در مورد سد پاورپوینت سدزاینده رود رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معرفی سد های ایران-قسمت چهارم جهت رشته عمران در…

  • پاورپوینت نانو تکنولوژی

    پاورپوینت نانو تکنولوژی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نانو تکنولوژی جهت رشته ی مهندسی در قالب 25 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       نانو چیست؟ ، این فناوری…

  • پاورپوینت روش های پیشگیری از کمبود یُد

    پاورپوینت روش های پیشگیری از کمبود یُد پاورپوینت اختلالات ناشی از کمبود ید ppt پاورپوینت پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید پاورپوینت پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید پاورپوینت کمبود ید چه عوارضی دارد پاورپوینت اختلالات ناشی…

  • پروپوزال پیاده سازی طرح ضد پولشویی در شعب بانک ایران

    پروپوزال پیاده سازی طرح ضد پولشویی در شعب بانک ایران کلمات کلیدی : پروپوزال پولشویی پولشویی در صنعت بانکی پروپوزال مبارزه با پولشویی کشف پولشویی با داده کاوی طراحی الگویی براي تقلبات مالی کاربرد داده کاوی در کشف تقلبات مالی…

  • پرسشنامه استاندارد عملکرد شغلی مدیر محقق ساخته شده

    پرسشنامه استاندارد عملکرد شغلی مدیر محقق ساخته شده پرسشنامه عملکرد شغلی پرسشنامه عملکرد شغلی مدیر پرسشنامه استاندارد عملکرد شغلی مدیر دانلود پرسشنامه عملکرد شغلی مدیر دانلود پرسشنامه استاندارد عملکرد شغلی مدیر رفتن به سایت اصلی دانلود پرسشنامه پایان نامه رشته مدیریت پرسشنامه استاندارد…

  • ابعاد و نظریه های سلامت روان و عوامل موثر بر آن

    ابعاد و نظریه های سلامت روان و عوامل موثر بر آن کلمات کلیدی : ابعاد سلامت روان نظریه های سلامت روان عوامل موثر بر سلامت روان سلامت روان از دیدگاه جامعه شناسی نظریه های روانشناسی سلامت نظریه های مختلف در…

  • پاورپوینت آشنایی با ارتباطات رادیو مايكروويو نقطه به نقطه

    پاورپوینت آشنایی با ارتباطات رادیو مايكروويو نقطه به نقطه پاورپوینت رادیو مايكروويو دانلود پاورپوینت رادیو مايكروويو پاورپوینت درباره رادیو مايكروويو رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با ارتباطات رادیو مايكروويو نقطه به نقطه جهت رشته فیزیک در قالب 19…

  • پاورپوینت کتاب و درس شیمی عمومی 1

    پاورپوینت کتاب و درس شیمی عمومی 1 پاورپوینت شیمی مورتیمر پاورپوینت دانلود کتاب شیمی عمومی1 پاورپوینت جزوه شیمی 1 پاورپوینت خلاصه کتاب شیمی عمومی 1 رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب و درس شیمی عمومی 1 جهت رشته شیمی در قالب…

  • پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه آموزش فناوری اطلاعات و ارتباطات

    پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه آموزش فناوری اطلاعات و ارتباطات کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه آموزش فناوری اطلاعات و ارتباطات مبانی نظری آموزش فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشینه تحقیق آموزش فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشینه پژوهش…

  • پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی با عنوان بررسی رابطه شوخ طبعی با سلامت روانی در دانشجویان

    پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی با عنوان بررسی رابطه شوخ طبعی با سلامت روانی در دانشجویان دانلود پایان نامه کارشناسی رشته روانشناسی با عنوان بررسی رابطه شوخ طبعی با سلامت روانی در دانشجویان سلامت روان یا سلامت روانشناختی چیست نقش…

  • رابطه سبک رهبری مدیران با شاخص های عملکردی در بیمارستان های تأمین اجتماعی کرج

    رابطه سبک رهبری مدیران با شاخص های عملکردی در بیمارستان های تأمین اجتماعی کرج سبک رهبری مدیران تعیین سبک رهبری در سازمان تعیین سبک رهبری مدیران بیمارستانها شاخص های عملکردی بیمارستانها رابطه سبک رهبری مدیران با شاخصهای عملکردی تاثیر تعیین…

  • پاورپوینت گزارش تجارت الکترونیک

    پاورپوینت گزارش تجارت الکترونیک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت گزارش تجارت الکترونیک جهت رشته کامپیوتر در قالب 38 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش        مبادله محصو لات و خدمات…

  • پاورپوینت فرایند طراحی سیستم های اطلاعات حسابداری

    پاورپوینت فرایند طراحی سیستم های اطلاعات حسابداری پاورپوینت فرایند طراحی سیستم های اطلاعات حسابداری فرایند طراحی سیستم های اطلاعات حسابداری طراحی سیستم های اطلاعات حسابداری تحقیق طراحی سیستم های اطلاعات حسابداری هدف از طراحی سیستم ویژگی های یک سیستم موفق…

  • دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق انگیزه 68 صفحه

    دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق انگیزه 68 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه انگیزه مبانی نظری انگیزه پیشینه تحقیق انگیزه پیشینه داخلی انگیزه پیشینه خارجی انگیزه پیشینه پژوهش انگیزه پیشینه نظری انگیزه ادبیات نظری انگیزه چارچوب نظری…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق مشاوره گروهی 56 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق مشاوره گروهی 56 صفحه فصل دوم پایان نامه مشاوره گروهی مبانی نظری مشاوره گروهی پیشینه تحقیق مشاوره گروهی پیشینه داخلی مشاوره گروهی پیشینه خارجی مشاوره گروهی پیشینه پژوهش مشاوره گروهی پیشینه نظری مشاوره گروهی ادبیات…