پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

دانلود پایان نامه نوشیدنی های گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های غیر الکلی گازدار
دانلود پایان نامه نوشیدنی های ماء الشعیر
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی
نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

رفتن به سایت اصلی

پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی با عنوان نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

 

***آپدیت:تمام استانداردها و استانداردسازیهای مربوطه در قالب 85 صفحه بصورت رایگان ضمیمه شده است.

 

کل صفحات=125 صفحه پایان نامه + 85 صفحه آپدیت

 

 

 

چکیده :

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.

پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

روند تولید نوشابه های گازدار طی 15 سال اخیر، حاکی از رشد بی سابقه این صنعت می باشد. به طوری که متوسط رشد تولید نوشابه در 15 سال اخیر به 21 درصد بالغ می گردد. بر اساس نمودار شماره 1، بیشترین میزان تولید این فرآورده مربوط به سال 1357 می باشد و هر چند که تولید بعد از انقلاب رو به کاهش نهاده است؛ لیکن این میزان به مراتب بیش از سال های قبل از انقلاب می باشد. دلایل اساسی کاهش تولید نوشابه را می توان در تنگناهای بعد از انقلاب، جنگ تحمیلی، سیاست های دولت مبنی بر اعمال محدودیت های ارزی برای صنایع نوشابه سازی و افزایش قیمت نوشابه های غیرالکلی جستجو نمود. تولید ماءالشعیر که پس از متوقف نمودن واحدهای ساخت نوشابه های الکلی و در سال 1358 آغاز گردید نیز از رشد قابل توجهی برخوردار می باشد. در سال 1361، حدود 23 میلیون بطرماءالشعیر در کشور تولید شده و متوسط رشد تولید این فرآورده طی سال 1358 تاکنون حدود 17 درصد می باشد.

تذکر این نکته ضروری است که یکی از عوامل اصلی پایین بودن تولید بعضی از فرآورده ها از جمله آب معدنی و ماءالشعیر، عدم استقبال مردم در مصرف آن ها در مقایسه با سایر نوشابه های گازدار می باشد.

بررسی ظرفیت واحدهای نوشابه سازی

نوشابه هایی که همزمان در کشور تولید می شوند را می توان به پنج گروه تقسیم بندی نمود. گروه اول به نوشابه های غیر الکلی گازدار دارای عصاره معروف می باشد. معروف ترین فرآورده های این گروه با نام های تجارتی پپسی کولا و کوکاکولا به بازار عرضه گردیده و تقریباً مصرف همگانی دارند. گروه دوم به نوشابه های غیر الکلی گازدار دارای رنگ های خوراکی مجار (کانادادرای) تعلق دارد. گروه سوم از این تقسیم بندی را نوشابه های غیر الکلی گازدار بیرنگ و دارای مواد طعم دهنده (سون آپ) تشکیل می دهند. گروه چهارم به نوشابه های غیر الکلی گازدار بی طعم و آب های معدنی اطلاق می گردد. گروه پنجم از نوشابه ها که پس از انقلاب و در پی تعطیل شدن واحدهای ساخت نوشابه های الکلی تولید می گردد، ماءالشعیر نام داشته و بر اساس تعریف مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، ماءالشعیر (کوشاب) فرآورده ای است گازدار غیر الکلی که از مالت جو، آب، رازک و مواد افزودنی مجاز بدون مرحله تخمیر الکلی با یا بدون افزودن شکر و برنج تهیه می گردد.

 

 

 کلمات کلیدی:

نوشیدنی

نوشیدنی های گازدار

نوشیدنی های غیر الکلی گازدار و ماء الشعیر

 

 

پیشگفتار

تاریخچه نوشابه سازی در ایران به سال های دهه 20 برمی گردد که دو نوع نوشابه به نام های لیموناد و سینالکو در کارگاههای کوچک و به روش غیر بهداشتی تولید و به مصرف می رسیده است.نخستین کارخانه های نوشابه سازی بزرگ در سال های 1331 و 1332 با اخذ لیسلنس از کارخانه های پپسی کولا و کوکاکولای آمریکا احداث و در مدت زمان کوتاهی با استقبال مردم روبرو گشت. در دهه 30، ایجاد کارخانه های تولید نوشابه، رشدی فزاینده گرفت و فرآورده های آن ها با نام های کانادا درای، اسو، آلپاین و میشن کالیفرنیا وارد بازار گردید.

 

تولید آب میوه به صورت صنعتی در دهه پنجاه آغاز شد و در سال های 54 – 1350 با رشدی معادل 74 درصد روبرو گردید. در طی دهه پنجاه، احداث کارخانه های آب میوه در کنار کشت و صنعت ها و کارخانجات کنسرو کمپوت سازی سیری صعودی گرفت و فرآورده های آن ها به اقصی نقاط کشور عرضه گردید.پس از انقلاب اسلامی، اکثر واحدهای نوشابه سازی و واحدهای عمده آب میوه گیری در مالکیت دولت قرار گرفت و در حال حاضر، بنیاد مستضعفان و سازمان صنایع ملی به طور عمده مدیریت این واحدها را به عهده دارند. در سال های بعد از انقلاب، سازمان های مذکور، قدم هایی اساسی در جهت قطع وابستگی برداشته اند که مهمترین آن ها تهیه عصاره مورد نیاز در داخل کشور می باشد. نوشابه های جدیدی که هم اکنون با نام های جرعه و کولاپ به بازار عرضه می گردند، با استقبال مردم روبرو گردیده و با مشابه خارجی آن ها قابل رویت می باشد.

 

گزارش حاضر به بررسی بازار نوشابه و آب میوه اختصاص دارد که در دو بخش جداگانه عرضه می گردد. سعی بر این بوده است که خواننده ضمن مطالعه گزارش، در جریان روش های تهیه و نولید آن نیز قرار گیرد. برعکس بسیاری از مطالعات که صرفاً به درج نتیجه گیری بسنده می گردد، این بررسی به نحوی تدوین شده است که خواننده، بسان تدوین کننده سیری منطقی و هدف دار را تعقیب و در نهایت به سر منزل مقصود برسد.

 

 

 

 

فهرست

پیشگفتار 1

بررسی ظرفیت واحد های نوشابه سازی 2

مواد تشکیل دهنده نوشابه های غیر الکلی گازدار 3

انواع مختلف نوشابه های غیر الکلی گازدار 5

شمای ساخت نوشابه در کارخانه 6

مراحل تولید نوشابه گازدار 7

فساد میکروبی نوشابه های گازدار 10

مشکلات میکروبیولوژیکی نوشابه های گازدار 12

میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه ها 13

آزمایش های میکروبی اختصاصی نوشابه گازدار 14

فلور میکروبی طبیعی نوشابه گازدار 15

تغییر فلور میکروبی در فرآورده های فاسد 16

روش های توصیه شده 16

کنترل کیفیت نوشابه های گازدار 17

آماده کردن نمونه 18

وزن مخصوص 18

عصاره خشک 18

بریکس 19

خاکستر 19

اسیدیته 19

PH 19

قند بعد از هیدرولیز 20

گاز کربنیک 20

شناسایی 20

طرز تهیه محلول رزورسنیول 20

اسیدلاکتیک 20

درصد خلوص 21

اسید آسکوربیک 21

طرز تهیه محلول نشاسته 21

رطوبت 22

آزمون بر روی لاک داخل قوطی 22

سنجش درصد خلوص 23

تست شناسایی 23

ویژگی ها و آزمون های لازم بر روی قوطی ها 24

درب قوطی های نوشابه های غیر الکلی گازدار 25

آزمایش تعیین خاکستر 25

کارامل 25

روش شناسایی و اندازه گیری درصد خلوص بنزوات سدیم 25

آزمایش کربن سیاه 26

آزمایش های تعیین رطوبت رازک 27

هیدروکسید سدیم 28

اسید کلریدریک 29

اسید سولفوریک 29

طرز تهیه معرف کریستال ویولت 30

محلول رینگر 31

آزمایش تاییدی کلیفرم 31

آزمایشات انجام شده بر روی مواد اولیه مصرفی 32

اسید سولفوریک 32

ویژگی های میکروبیولوژیکی 33

شمارش کلی فرم ها در روش سه لوله ای 33

اسیدیته کل – اندازه گیری با معرف فنل فتالئین 34

اندازه گیری قند احیا کننده و قند تام 35

اندازه گیری گاز 35

ویژگی ها و روش های آزمون نوشابه های گازدار 35

کنترل میکروبی از تانک ها و خطوط تولید و آب مصرفی 36

روش رنگ آمیزی میکروارگانیزم ها 36

روش گرام 37

کنترل میکروبی محصول 37

کنترل های میکروبی آزمایش ها 39

انواع محیط کشت 39

روش های کشت 40

کنترل های متفرقه 40

آزمایش عصاره مالت 40

آزمایش سختی آب 41

آزمایش خاک های صافی مورد مصرف 41

تست سوداری تانکها 42

آزمایش تشتک 42

عصاره خشک 42

اسیدیته 43

آزمایشات متفرقه 43

کنترل و آزمایشاتی که در زمان پخت و فیلتراسیون انجام می گیرد 47

آزمایشات مایع فیلتر شده و آماده مصرف 48

کنترل و آزمایشات مالت 48

وزن حجمی 49

اندازه گیری ازت در پروتئین 49

روش تقطیر 50

جوانه زدن ظاهری 50

رطوبت جو 50

وزن هزاردانه 51

فن آوری تولید ماء الشعیر 52

تعریف 52

خواص ماء الشعیر 52

مواد اولیه مصرفی در تولید ماء الشعیر 53

فرایند تولید ماء الشعیر 63

واحد های مختلف تولید ماء الشعیر 64

واحد بوجاری 64

واحد مالت سازی 64

خیساندن و شستشوی جو 65

جوانه زدن 65

کوره مالت سازی 66

دستگاه پوست گیر مالت 66

واحد پخت 66

آسیاب 66

تانک پخت 66

تانک صافی 67

تانک جوش 67

تانک ترسیب 67

واحد سرد کننده 68

دستگاه سانتریفوژ 68

دستگاه فیلتر خاک صافی 69

دستگاه فیلتر کاغذی 69

تولید و بسته بندی 69

دستگاه فیلتر 71

دستگاه پرس و دربند 72

استاندارد ماء الشعیر ایران 72

تعریف ماء الشعیر 72

مواد اولیه متشکله 72

ویژگی های ماء الشعیر 74

ویژگی های حسی 74

ویژگی های بهداشتی 74

ویژگی های فیزیکوشیمیایی 74

بسته بندی 77

نوع شیشه ای 77

نوع قوطی 77

 روش های آزمون ماء الشعیر 78

تصفیه فاضلاب 81

انواع فاضلاب 82

فاضلاب شیمیایی 82

آشغالگیر 82

انواع آشغالگیر 82

نکات مثبت متعادل سازی 83

تصفیه خانه پکیج 83

پارامترهای آلودگی 84

مبانی اجرایی 85

تاریخچه شرکت بهنوش 86

خطوط تولید 86

مراحل ساخت و تولید دلستر در شرکت بهنوش 87

بوجاری 87

نکات 90

دیاگرام فرایند بوجاری 90

واحد پخت 91

دیاگرام فرایند مالتینگ 92

دیاگرام فرایند پخت 92

واحد فیلتراسیون 92

دیاگرام فرایند سردخانه 93

دیاگرام فرایند عصاره مالت 93

دیاگرام خط تولید دلستر 93

دیاگرام خط تولید قوطی 93

دیاگرام خط تولید گردشی 93

آزمایشها 94

ویژگی های نوشیدنی مالت طعم دار 97

ویژگی های نوشیدنی های مالت ساده 98

بحث ونتیجه گیری 99

منابع 102

 

 

 

  • پروپوزال ارزیابی رابطه رضایت شغلی و تعهد سازمانی پرستاران

    پروپوزال ارزیابی رابطه رضایت شغلی و تعهد سازمانی پرستاران رضایت شغلی تعهد سازمانی رابطه رضایت شغلی و تعهد سازمانی رضایت شغلی پرستاران تعهد سازمانی پرستاران رابطه رضایت شغلی و تعهد سازمانی پرستاران پروپوزال ارزیابی رابطه رضایت شغلی و تعهد سازمانی…

  • مطالعه و بررسی معادن گارنت برای ارزیابی میزان ذخیره ماده معدنی و خلوص آن

    مطالعه و بررسی معادن گارنت برای ارزیابی میزان ذخیره ماده معدنی و خلوص آن انواع گرونا در ایران كانی گارنت یا گرونا بررسیهای اکتشافی معادن کانی ماده معدنی گارنت از نوع آندرادیت ارزیابی ذخیره و خلوص گارنت براساس رخنمون های…

  • پاورپوینت مراحل و قوانين ثبت اختراع

    پاورپوینت مراحل و قوانين ثبت اختراع پاورپوینت ثبت اختراع دانلود پاورپوینت ثبت اختراع پاورپوینت در مورد ثبت اختراع پاورپوینت مراحل ثبت اختراع پاورپوینت مراحل قانونی ثبت اختراع در ایران رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مراحل و قوانين ثبت اختراع…

  • تاثیر اجرای روش کارت امتیازی متوازن در ارزیابی عملکرد بانک

    تاثیر اجرای روش کارت امتیازی متوازن در ارزیابی عملکرد بانک ارزیابی عملکرد در بانک ارزیابی عملکرد کارکنان بانک ملت شاخص های ارزیابی عملکرد بانک ارزیابی عملکرد کارکنان با کارت امتیازی متوازن ارزيابي عملكرد سازمان با روش كارت امتيازي متوازن (bsc)…

  • پاورپوینت ساختارهای کریستالی مواد

    پاورپوینت ساختارهای کریستالی مواد رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ساختارهای کریستالی مواد جهت رشته ی شیمی در قالب 14 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       ضریب انباشتگی (تراکم)…

  • دانلود پاورپوینت انبار و فرآیند کار در انبار

    دانلود پاورپوینت انبار و فرآیند کار در انبار پاورپوینت انبار و فرآیند کار در انبار پاورپوینت اصول انبارداری پاورپوینت فرایند کار انبار رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت انبار و فرآیند کار در انبار  جهت رشته مدیریت در قالب 32…

  • ادبیات نظری و پیشینه تجربی فراتحلیل

    ادبیات نظری و پیشینه تجربی فراتحلیل کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه فراتحلیل مبانی نظری فراتحلیل پیشینه تحقیق فراتحلیل پیشینه داخلی فراتحلیل پیشینه خارجی فراتحلیل پیشینه پژوهش فراتحلیل پیشینه نظری فراتحلیل ادبیات نظری فراتحلیل چارچوب نظری فراتحلیل رفتن به سایت…

  • پاورپوینت روشهای مختلف اجرای دارو

    پاورپوینت روشهای مختلف اجرای دارو رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت روشهای مختلف اجرای دارو  جهت رشته ی پزشکی در قالب 23 اسلاید و با فرمت pptx  به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش        …

  • پایان نامه در مورد استرس شغلی

    پایان نامه در مورد استرس شغلی کلمات کلیدی : پایان نامه فراتحلیل دانلود پایان نامه استرس شغلی پایان نامه های استرس شغلی پایان نامه تاثیر استرس شغلی پایان نامه با موضوع استرس شغلی دانلود پایان نامه بررسی استرس شغلی پایان…

  • پاورپوینت فرهنگ سازمانی؛ بستر تحول

    پاورپوینت فرهنگ سازمانی؛ بستر تحول رفتن به سايت اصلي عنوان: پاورپوینت فرهنگ سازمانی؛ بستر تحول دسته: مدیریت فرمت: پاورپوینت تعداد اسلاید: 28 اسلاید این فایل در زمینه "فرهنگ سازمانی؛ بستر تحول "می باشد که می تواند به عنوان سمینار (ارئه…

  • کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی

    کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی کمّی سازی سویا RR (مقاوم در برابر رانداپ) در غذای مشتق شده از سویا با روش PCR زمان واقعی رفتن به…

  • پروپوزال سلامت روانی فرزندان

    پروپوزال سلامت روانی فرزندان کلمات کلیدی : پروپوزال سلامت روان پروپوزال سلامت روانی نمونه پروپوزال سلامت روان پروپوزال در مورد سلامت روان پروپوزال سلامت روانی کودکان پروپوزال سلامت روانی دختران پروپوزال سلامت روانی فرزندان دختر پروپوزال در مورد سلامت روانی…

  • بررسی رابطه سیستم اتوماسیون اداری با تحول سازمانی از طریق فرایند SWOT با تکنیک تحلیل عاملی

    بررسی رابطه سیستم اتوماسیون اداری با تحول سازمانی از طریق فرایند SWOT با تکنیک تحلیل عاملی رابطه سیستم اتوماسیون اداری تحول سازمانی فرایند SWOT ارتباطات سازمانی رابطه سیستم اتوماسیون اداری با تحول سازمانی بررسی رابطه سیستم اتوماسیون اداری با تحول…

  • ریسک و انواع آن و شاخص های اندازه گیری آنها

    ریسک و انواع آن و شاخص های اندازه گیری آنها کلمات کلیدی : تعاریف ریسک انواع ریسک نگرش های نظری ریسک شاخص های اندازه گیری ریسک الگوهای فکری ریسک در مدیریت مالی پایان نامه ریسک مطلوب و نامطلوب تئوری های…

  • ساخت درب هوشمند با AVR (آپدیت شده با 143 صفحه)

    ساخت درب هوشمند با AVR (آپدیت شده با 143 صفحه) میکروکنترلر AVR ساخت درب هوشمند ساخت درب هوشمند با AVR طراحی درب هوشمند با AVR ساخت درب هوشمند با میکروکنترلر ساخت درب هوشمند با میکروکنترلر AVR دانلود پایان نامه مهندسی…

  • پاورپوینت آشفتگی بصری در نماهای شهری

    پاورپوینت آشفتگی بصری در نماهای شهری پاورپوینت آشفتگی بصری پاورپوینت نماهای شهری پاورپوینت آشقتگی بصری در شهر پاورپوینت درمورد آشفتگی بصری در نماهای شهری دانلود پاورپوینت آشفتگی بصری در نماهای شهری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشفتگی بصری در…

  • دانلود پاورپوینت برنامه ریزی تقاضا در زنجیره تامین

    دانلود پاورپوینت برنامه ریزی تقاضا در زنجیره تامین پاورپوینت مدیریت زنجیره تامین و تقاضا پاورپوینت مدیریت برنامه ریزی تقاضا پاورپوینت درمورد برنامه ریزی تقاضا و زنجیره تامین رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت برنامه ریزی تقاضا در زنجیره تامین جهت…

  • پاورپوینت آشنایی با دوره نوجوانی و مسائل آن

    پاورپوینت آشنایی با دوره نوجوانی و مسائل آن پاورپوینت نوجوانی و بلوغ دانلود پاورپوینت نوجوانی و بلوغ پاورپوینت در مورد نوجوانی و بلوغ پاورپوینت دوران نوجوانی پاورپوینت دوره نوجوانی پاورپوینت درباره نوجوانی دانلود پاورپوینت نوجوانی رفتن به سايت اصلي دانلود…

  • پاورپوینت آشنایی با اعمال حج تمتع

    پاورپوینت آشنایی با اعمال حج تمتع پاورپوینت مناسک حج تمتع پاورپوینت آموزش مناسک حج دانلود پاورپوینت مناسک حج تمتع دانلود پاورپوینت اعمال حج تمتع پاورپوینت اعمال حج تمتع رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با اعمال حج تمتع جهت…

  • داوری تجاری بین المللی

    داوری تجاری بین المللی داوری تجاری داوری تجاری بین المللی مقاله داوری تجاری مقاله داوری تجاری بین المللی دانلود مقاله داوری تجاری دانلود مقاله داوری تجاری بین المللی داوری بین المللی رفتن به سایت اصلی دانلود مقاله رشته حقوق داوری تجاری…

  • مطالعه مقایسه ای موتورهای کاوش و ابر موتورهای کاوش در بازیابی اطلاعات کشاورزی

    مطالعه مقایسه ای موتورهای کاوش و ابر موتورهای کاوش در بازیابی اطلاعات کشاورزی موتورهای کاوش ابر موتورهای کاوش بازیابی اطلاعات کشاورزی مقایسه موتورهای کاوش و ابر موتورهای کاوش مطالعه مقایسه ای موتورهای کاوش و ابر موتورهای کاوش در بازیابی اطلاعات…

  • پاورپوینت (اسلاید) چکيده نويسي

    پاورپوینت (اسلاید) چکيده نويسي رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت با موضوع چکيده نويسي، در قالب ppt و در 24 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:     چکيده چيست؟ تفاوت چکيده و خلاصه چرا چکيده مي نويسيم؟ اهميت نوشتن چکيده انواع…

  • پایان نامه کارشناسی ارشد حسابداری با عنوان اهداف گزارشگری مالی با مبانی اسلامی

    پایان نامه کارشناسی ارشد حسابداری با عنوان اهداف گزارشگری مالی با مبانی اسلامی گزارش مالی گزارش مالی در مبانی اسلامی الگوی کلان اقتصاد اسلامی نظام اقتصادی اسلام اهداف گزارشگری مالی با مبانی اسلامی دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد حسابداری رفتن…

  • بررسی اثربخشی میزان استفاده از فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی

    بررسی اثربخشی میزان استفاده از فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی فناوری اطلاعات ساختار سازمانی اثرگذاری آی تی بر ساختار سازمانی اثر فناوری اطلاعات بر ساختار سازمانی پایان نامه اثربخشی فناوری اطلاعات در سازمان رابطه فناوری اطلاعات و ساختار سازمانی دانلود…

  • پاورپوینت کتاب روانشناسی رشد 1 علی اکبر شعاری نژاد

    پاورپوینت کتاب روانشناسی رشد 1 علی اکبر شعاری نژاد پاورپوینت روانشناسی رشد(1)علی اکبر شعاری نژاد پاورپوینت روانشناسی رشد از علی اکبر شعاری نژاد پاورپوینت درس روانشناسی رشد علی اکبر شعاری نژاد پیام نور رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت روانشناسی…

  • پاورپوینت آشنایی با سیستم گرمایش کفی

    پاورپوینت آشنایی با سیستم گرمایش کفی پاورپوینت سیستم گرمایشی پاورپوینت گرمایش از کف پاورپوینت سیستم گرمایشی از کف پاورپوینت آشنایی با سیستم گرمایشی پاورپوینت گرمایش کفی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با سیستم گرمایش کفی جهت رشته مکانیک…

  • پاورپوینت معرفی الکترودها

    پاورپوینت معرفی الکترودها پاورپوینت جدول مشخصات الکترودها پاورپوینت انواع الکترود استیل پاورپوینت الکترود چیست پاورپوینت الکترود جوشکاری چیست پاورپوینت معرفی انواع سیم جوش پاورپوینت الکترود سلولزی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معرفی الکترود ها جهت رشته صنعتی در قالب…

  • دانلود پاورپوینت قوانین و مقررات مرتبط با مسئولیتهای مهندسی در ساختمان های مسکونی

    دانلود پاورپوینت قوانین و مقررات مرتبط با مسئولیتهای مهندسی در ساختمان های مسکونی پاورپوینت قوانین و مقررات پاورپوینت مسئولیتهای مهندسی پاورپوینت ساختمان های مسکونی پاورپوینت تراکم ساختمانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت قوانین و مقررات مرتبط با مسئولیتهای مهندسی…

  • پاورپوینت ایجاد محصول جدید و استراتژیهای چرخه عمر محصول (فصل نهم كتاب اصول بازاریابی كاتلر ترجمه فروزنده)

    پاورپوینت ایجاد محصول جدید و استراتژیهای چرخه عمر محصول (فصل نهم كتاب اصول بازاریابی كاتلر ترجمه فروزنده) رفتن به سايت اصلي عنوان: پاورپوینت ایجاد محصول جدید و استراتژیهای چرخه عمر محصول (فصل نهم كتاب اصول بازاریابی كاتلر ترجمه فروزنده) دسته:…

  • پاورپوینت متریال های کاربردی ساختمان

    پاورپوینت متریال های کاربردی ساختمان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت متریال های کاربردی ساختمان جهت رشته ی معماری در قالب 69 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       دیوار حبابی از…

  • بررسی تاثیر آی تی بر شکل گیری سازمان های اطلاعاتی و توسعه دانایی محور در فرآیند جهانی شدن

    بررسی تاثیر آی تی بر شکل گیری سازمان های اطلاعاتی و توسعه دانایی محور در فرآیند جهانی شدن جامعه اطلاعاتی توسعه دانایی محور فن آوری اطلاعات جهانی شدن دانلود پایان نامه رشته مدیریت دانلود پایان نامه مدیریت بررسی تاثیر فناوری…

  • پاورپوینت مصرف دارو ها در بارداری

    پاورپوینت مصرف دارو ها در بارداری دانلود پاورپوینت مصرف داروها در بارداری پاورپوینت مصرف داروها در بارداری و عوارض جانبی پاورپوینت مصرف داروها در بارداری تاثیر بر روی جنین رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مصرف دارو ها در بارداری…

  • دانلود پاورپوینت استدلال مبتنی برحافظه

    دانلود پاورپوینت استدلال مبتنی برحافظه پاورپوینت درمورد استدلال مبتنی بر حافظه پاورپوینت برای استدلال حافظه دانلود پاورپوینت آماده استدلال مبتنی برحافظه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت استدلال مبتنی برحافظه جهت رشته صنایع در 26 اسلاید و با فرمت pptx …

  • جایگاه اجتماعی و فرهنگی زن در اندلس

    جایگاه اجتماعی و فرهنگی زن در اندلس زن اندلسی نقش زنان در ادبیات اندلس جایگاه فرهنگی زن در اندلس جایگاه اجتماعی زن در اندلس جایگاه اجتماعی و فرهنگی زن در اندلس دانلود مقالات علوم اجتماعی دانلود مقالات رشته علوم اجتماعی…

  • پاورپوینت بررسی تقسیم بندی روش های حمل و نقلی شهری مادرید

    پاورپوینت بررسی تقسیم بندی روش های حمل و نقلی شهری مادرید پاورپوینت بررسی تقسیم بندی روش های حمل و نقلی شهری مادرید پاورپوینت تقسیم بندی روش های حمل و نقلی شهری مادرید تقسیم بندی روش های حمل و نقلی شهری…