مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پاورپوینت تئوری ها و مدل های حسابداری و مالی

    پاورپوینت تئوری ها و مدل های حسابداری و مالی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تئوری ها و مدل های حسابداری و مالی جهت رشته ی حسابداری در قالب 111 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع…

  • پیشینه تحقیق و مبانی نظری سلامت روانشناختی 79 صفحه

    پیشینه تحقیق و مبانی نظری سلامت روانشناختی 79 صفحه فصل دوم پایان نامه سلامت روانشناختی مبانی نظری سلامت روانشناختی پیشینه تحقیق سلامت روانشناختی پیشینه داخلی سلامت روانشناختی پیشینه خارجی سلامت روانشناختی پیشینه پژوهش سلامت روانشناختی پیشینه نظری سلامت روانشناختی ادبیات…

  • مبانی نظری طراحی پلان آزاد در محیط های اداری و تاثیر آن بر رضایت شغلی کارکنان

    مبانی نظری طراحی پلان آزاد در محیط های اداری و تاثیر آن بر رضایت شغلی کارکنان طراحی پلان آزاد رضایتمندی محیطی طراحی پلان آزاد در محیط های اداری استفاده از پلان آزاد در طراحی محیط های اداری تاثیر طراحی پلان…

  • امنیت عاطفی در زندگی زناشویی و در بین همسران

    امنیت عاطفی در زندگی زناشویی و در بین همسران دیدگاه های امنیت عاطفی نظریه های امنیت عاطفی علل موثر بر امنیت عاطفی امنیت عاطفی در زندگی زناشویی امنیت عاطفی در بین همسران تحقیق در مورد امنیت عاطفی زوجین تحقیق کامل…

  • پاورپوینت تغییرات و تطابق بارداری

    پاورپوینت تغییرات و تطابق بارداری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تغییرات و تطابق بارداری جهت رشته ی پزشکی در قالب 73 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       رحم…

  • پاورپوينت تشکلهای کارگری در جمهوری اسلامی

    پاورپوينت تشکلهای کارگری در جمهوری اسلامی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت تشکلهای کارگری در جمهوری اسلامی جهت رشته مديريت قالب 52 اسلايد و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش       پس از…

  • دانلود پرسشنامه معنویت در محیط کار با روایی و پایایی

    دانلود پرسشنامه معنویت در محیط کار با روایی و پایایی کلمات کلیدی : پرسشنامه معنویت کاری پرسشنامه معنویت کار پرسشنامه معنویت محیط کار پرسشنامه معنویت در محیط کار دانلود پرسشنامه معنویت در محیط کار روایی و پایایی پرسشنامه معنویت در…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش سازگاری با دانشگاه

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش سازگاری با دانشگاه فصل دوم پایان نامه سازگاری با دانشگاه مبانی نظری سازگاری با دانشگاه پیشینه تحقیق سازگاری با دانشگاه پیشینه داخلی سازگاری با دانشگاه پیشینه خارجی سازگاری با دانشگاه پیشینه پژوهش سازگاری با دانشگاه…

  • پاورپوینت بررسی قیر و آسفالت در مهندسی نفت

    پاورپوینت بررسی قیر و آسفالت در مهندسی نفت پاورپوینت بررسی قیر و آسفالت در مهندسی نفت بررسی قیر و آسفالت در مهندسی نفت تحقیق قیر و آسفالت در مهندسی نفت مقدمات مهندسی نفت قیر مشخصات و ويژگي هاي قير ها…

  • پاورپوینت معرفی هتل هانی کیش

    پاورپوینت معرفی هتل هانی کیش پاورپوینت هتل هانی پاورپوینت هتل پاورپوینت کیش پاورپوینت هتل هانی کیش پاورپوینت درمورد هتل پاورپوینت درمورد هتل هانی کیش رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معرفی هتل هانی کیش جهت رشته معماری در قالب 18…

  • دانلود تحقیق کارت امتیازی متوازن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق کارت امتیازی متوازن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی کارت امتیازی متوازن با فرمت docx در قالب 69 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد    …

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق فرسودگی شغلی کارکنان

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق فرسودگی شغلی کارکنان کلمات کلیدی : مبانی نظری فرسودگی شغلی کارکنان دانلود مبانی نظری فرسودگی شغلی کارکنان پیشینه تحقیق فرسودگی شغلی کارکنان دانلود پیشینه تحقیق فرسودگی شغلی کارکنان پیشینه داخلی فرسودگی شغلی کارکنان پیشینه خارجی…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق عملکرد 103 صفحه آپدیت شده

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق عملکرد 103 صفحه آپدیت شده کلمات کلیدی : مبانی نظری عملکرد پیشینه تحقیق عملکرد مبانی نظری عملکرد کارکنان پیشینه تحقیق عملکرد کارکنان فصل دوم پایان نامه عملکرد کارکنان مبانی نظری ارزیابی عملکرد کارکنان پیشینه تحقیق…

  • پاورپوینت کاشت بولت و مزایای آن

    پاورپوینت کاشت بولت و مزایای آن پاورپوینت بولت پاورپوینت کاشت بولت پاورپوینت درمورد کاشت بولت دانلود پاورپوینت کاشت بولت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کاشت بولت و مزایای آن جهت رشته عمران در قالب 19 اسلاید و با فرمت بصورت کامل…

  • بررسی ریز مغذی ها در فناوری ماکارونی

    بررسی ریز مغذی ها در فناوری ماکارونی ماکارونی غنی شده غنی سازی ماکارونی تاریخچه ماکارونی در ایران و جهان دانلود پایان نامه ماکارونی غنی‌سازی مواد غذایی بررسی ریز مغذی ها در فناوری ماکارونی دانلود پایان نامه غنی سازی ماکارونی دانلود…

  • پاورپوینت معرفی معماری دانشکده صنایع و مکانیک

    پاورپوینت معرفی معماری دانشکده صنایع و مکانیک دانلود پاورپوينت دانشکده صنایع و مکانیک دانلود پاورپوينت درمورد دانشکده صنایع و مکانیک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت دانشکده صنایع و مکانیک جهت رشته معماری در قالب 15 اسلايد و با فرمت…

  • مبانی نظری و پیشینه مطالبات معوق و ریسکهای آن

    مبانی نظری و پیشینه مطالبات معوق و ریسکهای آن مبانی نظری مطالبات معوق پیشینه تحقیق مطالبات معوق مبانی نظری و پیشینه تحقیق مطالبات معوق پیشینه پژوهش مطالبات معوق ادبیات نظری تحقیق مطالبات معوق دانلود مبانی نظری مطالبات معوق دانلود پیشینه…

  • پاورپوینت ارتباط بين سود و قيمت سهام در بورس اوراق بهادار تهران

    پاورپوینت ارتباط بين سود و قيمت سهام در بورس اوراق بهادار تهران پاورپوینت ورود به بورس اوراق بهادار پاورپوینت انواع بازار بورس اوراق بهادار پاورپوینت تابلو بورس اوراق بهادار تهران پاورپوینت وضعیت سهام بورس پاورپوینت خرید اوراق بورس پاورپوینت مشاهده سهام…

  • پاورپوینت انواع چرخ دنده , شکل هندسی وروابط چرخ دنده ها

    پاورپوینت انواع چرخ دنده , شکل هندسی وروابط چرخ دنده ها انواع چرخ دنده شکل هندسی وروابط چرخ دنده ها مقاله انواع چرخ دنده شکل هندسی وروابط چرخ دنده ها تحقیق انواع چرخ دنده شکل هندسی وروابط چرخ دنده ها…

  • پاورپوینت مفاهیم مدیریت استراتژیک

    پاورپوینت مفاهیم مدیریت استراتژیک پاورپوینت تاریخچه مدیریت استراتژیک پاورپوینت مفاهیم مدیریت استراتژیک پاورپوینت مراحل مدیریت استراتژیک پاورپوینت رشته مدیریت استراتژیک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مفاهیم مدیریت استراتژیکجهت رشته مدیریت در قالب 15اسلاید و با فرمتpptxبصورت کامل و جامع…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق رویکرد شناختی رفتاری 68 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق رویکرد شناختی رفتاری 68 صفحه فصل دوم پایان نامه رویکرد شناختی رفتاری مبانی نظری رویکرد شناختی رفتاری پیشینه تحقیق رویکرد شناختی رفتاری پیشینه داخلی رویکرد شناختی رفتاری پیشینه خارجی رویکرد شناختی رفتاری پیشینه پژوهش رویکرد…

  • پاورپوینت لیزر نیم رسانا

    پاورپوینت لیزر نیم رسانا لیزر فوتون گسیل القایی لیزر نیم رسانا تبدیل مستقیم جریان برق به جریان منظمی از فوتونها سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل فروش فایل fileina فروشگاه ساز فایل فروشگاه فایل دانلود پاورپوینت لیزر…

  • بررسی ویژگی سنگها و رسوبات از نگاه زمین ریخت شناسی و تاثیر آن در توسعه شهری

    بررسی ویژگی سنگها و رسوبات از نگاه زمین ریخت شناسی و تاثیر آن در توسعه شهری توسعه شهری مخاطرات ژئومورفولوژیکی مخاطره شناسی توسعه شهری خصوصیات رسوبی حوزه بجنورد خصوصیات سنگ شناسی حوزه بجنورد قابلیت های سنگها ورسوبات درمخاطره شناسی توسعه…

  • دانلود تحقیق در مورد حل مساله و رویکردهای آن docx

    دانلود تحقیق در مورد حل مساله و رویکردهای آن docx رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی حل مساله و رویکردهای آن با فرمت docx در قالب 29 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • دانلود پاورپوینت روش تحقیق و پایان نامه نویسی جلسه هشتم

    دانلود پاورپوینت روش تحقیق و پایان نامه نویسی جلسه هشتم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت روش تحقیق و پایان نامه نویسی جلسه هشتم جهت رشته علوم پایه در 20 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و…

  • پاورپوینت عوامل نوآوری در پژوهش

    پاورپوینت عوامل نوآوری در پژوهش پاورپوینت نظریه های خلاقیت پاورپوینت مشکلات کنونی پژوهش پاورپوینت مفهوم خلاقیت پاورپوینت پيشنيازهاي خلاقيت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت عوامل نوآوری در پژوهش جهت رشته علوم اجتماعی  در قالب 33 اسلاید و با فرمت pptx بصورت…

  • پاورپوينت تعمیر و نگهداری ساختمان 2

    پاورپوينت تعمیر و نگهداری ساختمان 2 پاورپوينت تعمیر ساختمان پاورپوينت نگهداری ساختمان پاورپوينت تعمیر و نگهداری ساختمان پاورپوينت در مورد تعمیر و نگهداری ساختمان دانلود پاورپوينت تعمیر و نگهداری ساختمان دانلود پاورپوينت در مورد تعمیر و نگهداری ساختمان رفتن به…

  • بررسی هنر و معماری باغ ایرانی و نماد شناسی سبز در آن

    بررسی هنر و معماری باغ ایرانی و نماد شناسی سبز در آن باغ ایرانی فرهنگ و تمدن نماد شناسی سبز باغ ایرانی هنر و معماری باغ ایرانی بررسی هنر و معماری باغ ایرانی و نماد شناسی سبز در آن دانلود…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش اجزای سرمایه فکری

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش اجزای سرمایه فکری مبانی نظری اجزای سرمایه فکری دانلود مبانی نظری اجزای سرمایه فکری پیشینه تحقیق اجزای سرمایه فکری ادبیات نظری اجزای سرمایه فکری فصل دوم پایان نامه اجزای سرمایه فکری مبانی نظری و پیشینه…

  • دانلود پاورپوینت جوشکاری

    دانلود پاورپوینت جوشکاری پاورپوینت در مورد انواع جوشکاری پاورپوینت خطرات جوشکاری پاورپوینت تجهیزات جوشکاری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت جوشکاری جهت رشته عمران در 16 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • دانلود پاورپوینت آموزش نرم افزار MATLAB (فصل چهارم)

    دانلود پاورپوینت آموزش نرم افزار MATLAB (فصل چهارم) پاورپوینت آموزش matlab دانلود پاورپوینت آموزش متلب پاورپوینت آموزش نرم افزار متلب دانلود پاورپوینت آموزش نرم افزار متلب رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش نرم افزار MATLAB (فصل چهارم) جهت رشته…

  • پاورپوینت آشنایی با انواع آمارها

    پاورپوینت آشنایی با انواع آمارها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با انواع آمارها جهت رشته آمار در قالب 58 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       در عصر حاضر…

  • پاورپوینت آشنایی با بحران و فوریتهای پرستاری

    پاورپوینت آشنایی با بحران و فوریتهای پرستاری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با بحران و فوریتهای پرستاری جهت رشته پرستاری در قالب 61 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • پاورپوینت حسابداری شهرداری ها

    پاورپوینت حسابداری شهرداری ها پاورپوینت حسابداري شهرداري ها پاورپوینت حسابداری شهرداری ها مقاله پاورپوینت سیستم حسابداری شهرداری ها پاورپوینت آموزش حسابداری شهرداری ها پاورپوینت دستورالعمل حسابداری شهرداری ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت حسابداری شهرداری ها جهت رشته حسابداری در…

  • بررسی ساختار داراییها و بدهی ها، انواع مدلهای نقدینگی و ریسکهای حاکم بر بانک

    بررسی ساختار داراییها و بدهی ها، انواع مدلهای نقدینگی و ریسکهای حاکم بر بانک مدلهای نقدینگی ریسکهای حاکم بر بانک ساختار داراییها و بدهیها دانلود پایان نامه رشته اقتصاد دانلود پایان نامه اقتصاد دانلود پایان نامه مدلهای نقدینگی دانلود پایان…