مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پاورپوینت تكنولوژی DDBS

    پاورپوینت تكنولوژی DDBS پاورپوینت درباره تكنولوژی DDBS پاورپوینت تكنولوژی DDBS چیست پاورپوینت استفاده از تكنولوژی DDBS پاورپوینت موارد استفاده از تكنولوژی DDBS پاورپوینت درمورد تكنولوژی DDBS پاورپوینت مشکلات تكنولوژی DDBS رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تكنولوژی DDBS  جهت رشته…

  • پاورپوینت مزایا و مسئولیت های مالک حق فرانچایز

    پاورپوینت مزایا و مسئولیت های مالک حق فرانچایز رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مزایا و مسئولیت های مالک حق فرانچایز جهت رشته اقتصاد در قالب 39 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • ارزیابی تاثیر سرمایه فکری بر عملکرد کارکنان

    ارزیابی تاثیر سرمایه فکری بر عملکرد کارکنان کلمات کلیدی : پایان نامه سرمایه فکری پایان نامه عملکرد کارکنان روشهای ارزشیابی عملکرد عناصر سرمایه های فکری روش های اندازه گیری سرمایه فکری رابطه سرمایه فکری با عملکرد کارکنان تاثیر سرمایه فکری…

  • پاورپوینت بررسی جا و مکان (فصل هشتم کتاب تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمها زاهدی)

    پاورپوینت بررسی جا و مکان (فصل هشتم کتاب تجزیه و تحلیل و طراحی سیستمها زاهدی) رفتن به سايت اصلي عنوان: پاورپوینت بررسی جا و مکان (فصل هشتم کتاب تجزیه و تحلیل  و طراحی سیستمها زاهدی) فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش) تعداد…

  • دانلود تحقیق تعریف وفاداری مشتری با فرمت ورد

    دانلود تحقیق تعریف وفاداری مشتری با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی تعریف وفاداری مشتری با فرمت docx در قالب 29 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد    …

  • پاورپوینت آشنایی با سرطان های رایج در زنان

    پاورپوینت آشنایی با سرطان های رایج در زنان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با سرطان های رایج در زنان جهت رشته پزشکی در قالب 24 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • فصل دوم پایان نامه استرس شغلی معلمان

    فصل دوم پایان نامه استرس شغلی معلمان کلمات کلیدی : مبانی نظری استرس شغلی مبانی نظری استرس شغلی pdf تاریخچه استرس شغلی پیشینه تحقیق استرس شغلی پیشینه نظری استرس شغلی پیشینه تحقیق در مورد استرس شغلی فصل دوم پایان نامه…

  • پاورپوینت اصلاح آفتاب گردان زراعی

    پاورپوینت اصلاح آفتاب گردان زراعی پاورپوینت در مورد گل آفتاب گردان پاورپوینت خواص گل آفتابگردان پاورپوینت برگ گل آفتابگردان پاورپوینت مراحل رشد گل آفتابگردان پاورپوینت کاشت آفتابگردان در مزرعه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اصلاح آفتاب گردان زراعی رشته…

  • پاورپوینت تحليل سايت ميدان بار

    پاورپوینت تحليل سايت ميدان بار پاورپوینت میدان بار پاورپوینت تحلیل سایت پاورپوینت در مورد میدان بار دانلود پاورپوینت در مورد میدان بار رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تحليل سايت ميدان بار جهت رشته معماری در قالب 54 اسلاید و…

  • پاورپوینت آشنایی با افزودنیهای غذایی

    پاورپوینت آشنایی با افزودنیهای غذایی پاورپوینت آشنایی با افزودنیهای غذایی آشنایی با افزودنیهای غذایی افزودنیهای غذایی تقسیم بندی افزودنی ها خواص افزودنی ها تقسیم بندی افزودنی ها بر اساس نقش نگهدارنده ها آنتی اکسیدان ها گیرنده های فلزی امولسیفایرها قوام…

  • پاورپوینت کاربرد نانوتکنولوژی در صنعت ساختمان و معماری

    پاورپوینت کاربرد نانوتکنولوژی در صنعت ساختمان و معماری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کاربرد نانوتکنولوژی در صنعت ساختمان و معماری جهت رشته ی معماری در قالب 38 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با…

  • مبانی نظری شبیه سازی فشار پیزومتریک در بدنه سد با شبکه ANN

    مبانی نظری شبیه سازی فشار پیزومتریک در بدنه سد با شبکه ANN علل خرابی سدهای خاکی پیش بینی تراوش از بدنه سد خاکی پیش بینی تراوش از بدنه سدهای خاکی با داده کاوی بکارگیری داده کاوی در پیش بینی تراوش…

  • بررسی تاثیر ساختار درآمدی شهرداری بر روند توسعه شهری

    بررسی تاثیر ساختار درآمدی شهرداری بر روند توسعه شهری روند توسعه شهری در مشهد بررسی ساختار درآمدی شهرداری مشهد سنجش سطح توسعه پایدار وضعیت پایداری توسعه شهری مشهد سطح بندی مناطق شهری مشهد سنجش سطح توسعه پایدار در مناطق شهری…

  • حسابرسی داخلی مبتنی بر ریسک و نقش آن در مدیریت ریسک بنگاه

    حسابرسی داخلی مبتنی بر ریسک و نقش آن در مدیریت ریسک بنگاه مدیریت ریسک حسابرسی داخلی مدیریت ریسک بنگاه حسابرسی داخلی مبتنی بر ریسک دانلود مقالات رشته حسابداری دانلود مقالات حسابداری خرید مقالات حسابداری سیستم همکاری در فروش فایل همکاری…

  • پاورپوینت قالب بندی و بتن ریزی حجیم

    پاورپوینت قالب بندی و بتن ریزی حجیم پاورپوینت بتن حجیم پاورپوینت تاریخچه بتن حجیم پاورپوینت کاربرد بتن حجیم پاورپوینت بتن ریزی حجیم در هوای گرم پاورپوینت بهترین سیمان برای بتن ریزی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت قالب بندی و…

  • پاورپوینت با محوریت بزهکاری و بیماری های روانی

    پاورپوینت با محوریت بزهکاری و بیماری های روانی دانلود رایگان پاورپوینت بزهکاری پاورپوینت در مورد بزهکاری دانلود پاورپوینت در مورد بزهکاری پاورپوینت بزهکاری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت با محوریت بزهکاری و بیماری های روانی جهت رشته روانشاسی،علوم تربیتی…

  • پاورپوینت آیین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماند

    پاورپوینت آیین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماند پاورپوینت شیوه نامه قانون مدیریت پسماند پاورپوینت آیین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماند پاورپوینت قانون مدیریت پسماندهای پزشکی پاورپوینت آیین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماند pdf رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آیین…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق باورهای معرفت شناختی 72 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق باورهای معرفت شناختی 72 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه باورهای معرفت شناختی مبانی نظری باورهای معرفت شناختی پیشینه تحقیق باورهای معرفت شناختی پیشینه داخلی باورهای معرفت شناختی پیشینه خارجی باورهای معرفت شناختی…

  • پاورپوینت درمورد تک فرزندی

    پاورپوینت درمورد تک فرزندی پاورپوینت تک فرزندی از دیدگاه روانشناسی پاورپوینت تک فرزندی از دیدگاه اسلام پاورپوینت پیامدها و مشکلات تک فرزندی ppt نک فرزندی ppt پاورپوینت درباره تک فرزندی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تک فرزندی جهت رشته…

  • پاورپوینت راجب انواع بتن

    پاورپوینت راجب انواع بتن پاورپوینت در مورد بتن دانلود پاورپوینت راجب انواع بتن پاورپوینت راجب بتن دانلود تحقیق پاورپوینت راجب بتن ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت بتن جهت رشته معماری در قالب 21 اسلاید و با فرمت pptx…

  • ماهیت و انواع سرمایه اجتماعی و بررسی ابعاد آن

    ماهیت و انواع سرمایه اجتماعی و بررسی ابعاد آن کلمات کلیدی : ابعاد سرمایه اجتماعی مدل های سرمایه اجتماعی نظریه های سرمایه اجتماعی سرمایه اجتماعی از دیدگاه اسلام سرمایه اجتماعی از دیدگاه بوردیو نظریه سرمایه اجتماعی جیمز کلمن عناصر و…

  • پاورپوینت آشنایی با افسردگی و تاریخچه آن

    پاورپوینت آشنایی با افسردگی و تاریخچه آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با افسردگی و تاریخچه آن جهت رشته رواشناسی و روانپزشکی در قالب 30 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • اصول ریخته گری فلزات

    اصول ریخته گری فلزات ریخته گری ایزو تروپیک ریخته گری فلزات روش های ریخته گری اصول ریخته گری فلزات سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل فروش فایل fileina فروشگاه فایل خرید مقاله و تحقیق مکانیک رفتن به…

  • ارزیابی میزان صادرات غیرنفتی و اثر آن بر رشد اقتصادی در ایران

    ارزیابی میزان صادرات غیرنفتی و اثر آن بر رشد اقتصادی در ایران صادرات غیرنفتی ارزیابی میزان صادرات غیرنفتی اثر صادرات غیرنفتی بر رشد اقتصادی رشد اقتصادی در ایران با صادرات غیرنفتی ارزیابی میزان صادرات غیرنفتی و اثر آن بر رشد…

  • پاورپوینت برسی عوامل موثر در زمان و هزینه سیستم های آبکشی

    پاورپوینت برسی عوامل موثر در زمان و هزینه سیستم های آبکشی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت برسی عوامل موثر در زمان و هزینه سیستم های آبکشی جهت رشته اقتصاد در قالب 28 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل…

  • بررسی رابطه سیاستهای ارزیابی عملکرد با رضایت شغلی و تمایل به ترک شغل کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان

    بررسی رابطه سیاستهای ارزیابی عملکرد با رضایت شغلی و تمایل به ترک شغل کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان رضايت شغلي تمایل به ترک شغل ارزیابی عملکرد کارکنان سیاست های ارزیابی عملکرد ادراك كاركنان از سیاست های ارزیابی عملکرد نگرش شغلی…

  • ارزیابی عملکرد و رتبه بندی بانک شهر با رویکرد BSC

    ارزیابی عملکرد و رتبه بندی بانک شهر با رویکرد BSC ارزیابی عملکرد در بانک شاخص های ارزیابی عملکرد بانک ارزیابی عملکرد کارکنان با کارت امتیازی متوازن ارزيابي عملكرد سازمان با روش كارت امتيازي متوازن (bsc) مقاله ارزیابی عملکرد بانک ها…

  • پاورپوینت ابعاد و مدل های سلامتی

    پاورپوینت ابعاد و مدل های سلامتی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درباره سلامتی جهت رشته ی پزشکی در قالب 14 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       سلامتی یکی…

  • پاورپوینت کتاب ریاضی نهم فصل دوم مبحث عددهای گویا

    پاورپوینت کتاب ریاضی نهم فصل دوم مبحث عددهای گویا رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش ریاضی نهم متوسطه مبحث عددهای گویا در قالب 1 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش      …

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتقای شغلی 58 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتقای شغلی 58 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه ارتقای شغلی مبانی نظری ارتقای شغلی پیشینه تحقیق ارتقای شغلی پیشینه داخلی ارتقای شغلی پیشینه خارجی ارتقای شغلی پیشینه پژوهش ارتقای شغلی پیشینه نظری…

  • بررسی مقایسه ای اصول طراحی سرریز شوت و ارزیابی کارکرد آنها بر اساس معیارهای طراحی

    بررسی مقایسه ای اصول طراحی سرریز شوت و ارزیابی کارکرد آنها بر اساس معیارهای طراحی سرریز شوت طراحی سرریز شوت اصول طراحی سرریزهای شوت دسته بندی اصول طراحی سرریزهای شوت طراحی هیدرولیکی سرریز شوت بررسی معیارهای طراحی سر ریز شوت…

  • پاورپوینت معماری کتابخانه ها

    پاورپوینت معماری کتابخانه ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معماری کتابخانه ها جهت رشته ی معماری در قالب 27 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       یکی از بزرگترین…

  • پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 19  - حسابداری ترکيب واحدهای تجاری

    پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 19  - حسابداری ترکيب واحدهای تجاری پاورپوینت استانداردهای حسابداری دانلود پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 19  - حسابداری ترکيب واحدهای تجاری پاورپوینت استاندارد حسابداری شماره 19 پاورپوینت حسابداری ترکيب واحدهای تجاری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت…

  • پاورپوينت آشنایی با حسابداری میانه 1

    پاورپوينت آشنایی با حسابداری میانه 1 پاورپوینت حسابداری بهای تمام شده پاورپوینت حسابداری میانه 1 دانلود پاورپوینت حسابداری میانه 1 پاورپوینت درباره حسابداری میانه 1 رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت آشنایی با حسابداری میانه 1 جهت رشته حسابداری در…

  • اختلاف طرفین ازدواج در نوع و شرایط عقد نکاح

    اختلاف طرفین ازدواج در نوع و شرایط عقد نکاح کلمات کلیدی : شروط ضمن عقد وضعیت حقوقی عقد نکاح شروط ضمن عقد نکاح چیست وضعیت حقوقی عقد موقت ازدواج اختلاف زوجین در نوع عقد نکاح اختلاف زوجین در شرایط عقد…